invictus
Ultralet, alt-i-en støvsuger
Grundig ubesværet rengøring fra gulv til loft!
Vælg dit produkt og nummer nedenfor.
Klik på Fortsæt til kassen for at fuldføre din ordre
Invictus

Deluxe-pakken

Motordrevet mini-børste:

Fjerner støv og hår nemt fra tæpper, polstrede møbler og madrasser. 

Støvsæt: Perfekt til adgang overalt!

Opbevarings- og opladningssæt: Opbevaring og opladning i et! Kombinerer pladsbesparende funktioner og indeholder også et ekstra batteri.

1499 kr

+fragt 49 kr
ANTAL

Invictus

Motordrevet mini-børste

Minibørsten er motordrevet og fjerner effektivt støv og hår fra tæpper, møbler og madrasser. Børsten er også perfekt til at støvsuge bilsæderne med.

399 kr

+fragt 49 kr
ANTAL
Invictus

Ekstra batteri

Et ekstra batteri betyder at du altid har et som er opladet og slipper for at afbryde rengøringen.

799 kr

+fragt 49 kr
ANTAL
Invictus

X-Water Wet

Omdan din Invictus fra en almindelig støvsuger til et redskab, som suger alt klæbrigt og vådt op med et eneste klik. Nu kan du endda hurtigt og nemt opfriske alle dine tæpper. Og det allerbedste: Den er helt selvrensende, så du altid er parat til næste rengøring.
1499 kr
+fragt 49 kr
ANTAL
Invictus

HEPA-filtre+Motorfilter

HEPA-filtre:Filtret opfanger de mikroskopiske partikler som findes i støvsugerens udblæsning og sørger for at luften som kommer ud er ren og fri af allergener. For at sikre optimal funktion er det bedst at udskifte HEPA-filtret regelmæssigt, hver fjerde - sjette måned.


Motorfilter: Filtret bruges til at opfange partikler som kan skade motoren. Filtret skal vaskes regelmæssigt og udskiftes hver sjette måned.

349 kr
+fragt 49 kr
ANTAL
Invictus

X-Water 2.0

Benyt lejligheden og opgrader din Invictus X9 med X-Water tilbehøret - så får du det komplette rengøringsredskab til både tørre og våde overflader!

1499 kr
+fragt 49 kr
ANTAL
Invictus

Motordreven minibørste

Fjerner nemt støv og hår fra tæpper, polstrede møbler og madrasser. Børsten er også perfekt til støvsugning af bilsæder.

399 kr
+fragt 49 kr
ANTAL