Køb nu - betal senere!

+ FÅ ALTID HJEM DINE VARER FØR DU BETALER
+ FAKTURAEN SENDES PR. BREVPOST MIDT I MÅNEDEN
+ BETALINGSTID - MINDST 14 DAGE OP TIL 50 DAGE
+ EN FAKTURA AFGIFT PÅ 29 KR (UANSET ANTALLET AF KØB UNDER SAMME MÅNED)
+ MULIGHED FOR DELBETALING

Vi tilbyder Tvins Faktura og delbetaling i samarbejde med TF Bank AB. Vi laver ved købstidspunktet en kreditvurdering, hvilket kan betyde at vi tar en kreditoplysning. Kreditgivere er TF Bank AB. Kan ansøgningen ikke godkendes, kan du nemt vælge en anden betalningsmåde.

Fakturaen sendes hjem til dig pr. brevpost midt i måneden, med en faktura afgift på p.t. 29 kr. Fakturaen forfalder sidst på måneden efter så du har op til 50 dage til at betale, afhængig af hvornår i måneden du foretager dit køb. Du kan vælge at betale det fulde fakturabeløb på én gang eller opdele betalingen i mindre dele, og derefter skifte til Tvins Konto. Det laveste beløb for delbetaling er angivet på fakturaen. Når du skifter til Tvins Konto er den aktuelle årsrente 22,70% og den månedlige fakturaafgift 39 kr, hvilket tilsvarer en effektiv rente på 35,41%. For fuldstændige vilkår se linket nedenfor.

Vilkår for Tvins Faktura og Tvins Konto
Standariserede Europæiske Forbrugerkreditoplysninger
Fakturan skickas hem till dig per post i mitten på månaden, med en fakturaavgift på f.n. 29kr. Fakturan förfaller i slutet av månaden, så du har upp till 50 dagar på dig att betala, beroende på när i månaden du gjorde ditt köp. Du kan välja att betala hela fakturabeloppet på en gång eller dela upp betalningen i mindre delar, då byter du till Tvins Konto. Det lägsta beloppet att delbetala står angivet på fakturan. När du byter till Tvins Konto är årsräntan 19,90% och den månatliga aviseringsavgiften 29kr, vilket motsvara en effektiv ränta på 29,22%. För fullständiga villkor se länk nedan.


Kreditvillkor för Tvins Faktura och Tvins Konto

Standardiserad Europeisk Konsumentkreditinformation för Tvins Konto